Socialprisen

"SKÅL"

Prisen gives til en person som har udvist uselvisk holdning og socialt sindelag

Prisen er en vandre "SKÅL" som beholdes 1 år

Prisen kan overrækkes til et hvilken som helst medlem af ØBRO 2100

Prisen gives videre af den person, som sidst modtog den

Med prisen skal der følge en tale, hvor der begrundes hvilke årsager der ligger til grund     for denne hædersbevisning

Talen holdes af den sidste prismodtager

Prisen uddeles ved den årlige generalforsamling / julefrokost /skovtur

Prisen er indstiftet af socialudvalget

Hvis prismodtageren mod al forventning ikke forbliver medlem af ØBRO 2100 skal socialudvalget videregive "SKÅLEN"

• Alle - unge og ældre, nybegyndere og erfarne, hyggespillere og elitespillere - er velkomne i vores klub!
  • Hvis du kunne tænke dig at få noget mere at vide om spillet, er du velkommen til at komme og besøge os!
  • Vi er kendt for at have et godt socialt samvær og du kan finde os i Fælledparken mandage kl. 11 ved Legepladsen (Den Franske plads) samt onsdage kl. 18 ved "Dansepladsen" , hvor vi har træning.
  • Du kan låne kugler og prøve at spille sammen med os, før du beslutter dig til, om du vil melde dig ind i klubben. Så bare mød op! Vi skal nok tage godt imod dig!