Vi er støttemedlem i " fællesklubben " som består af 4 fodboldklubber.

faelklub2

Det giver os adgang til :

At benytte husets cafeteria - åbent hver dag fra 16-22 og tirsdag-ondag og torsdag serveres der dagens ret til kr. 45,00. Der kan alle dage endvidere købes øl,vand,vin,kaffe og the, samt toast og div. slik. - alt til meget rimelige priser.
    At holde møder, ( f.eks. spillermøder m.v. ) - mødelokalet ligger i stueetagen og bookes i cafeteriet.
    At afholde generalforsamling i en del af det store rum på 1. sal ( hvor cafeteriet ligger ). Skal bookes via mig !
    At kunne mødes både før og efter træning og sidde og hygge sig med en kop et eller andet.

Vores julefrokost kan desværre ikke afholdes i Fælledklubhuset i  januar måned da det er den måned hvor fodboldklubberne traditionelt afholder deres julefrokoster.

Fælledklubhuset / Cafeteria  drives på frivillig basis og er derfor ikke et offentlig sted, men kun for medlemmer ! Man støtter driften ved at komme der og købe sine drikkevarer i klubhuset.

Jeg er frem til at vi kan benytte faciliteterne og støtte op omkring driften. Er der spørgsmål så kontakt mig ;o)
Mange hilsner Jesper

• Alle - unge og ældre, nybegyndere og erfarne, hyggespillere og elitespillere - er velkomne i vores klub!
  • Hvis du kunne tænke dig at få noget mere at vide om spillet, er du velkommen til at komme og besøge os!
  • Vi er kendt for at have et godt socialt samvær og du kan finde os i Fælledparken mandage kl. 11 ved Legepladsen (Den Franske plads) samt onsdage kl. 18 ved "Dansepladsen" , hvor vi har træning.
  • Du kan låne kugler og prøve at spille sammen med os, før du beslutter dig til, om du vil melde dig ind i klubben. Så bare mød op! Vi skal nok tage godt imod dig!