Velkommen til Petanqueklubben Øbro 2100

Vi er kendt for at have et godt socialt samvær og du kan finde os mandage kl. 11 og onsdage kl. 18, hvor vi har træning
Så bare mød op! Vi skal nok tage godt imod dig!

imagesCADV1OAS

• Alle - unge og ældre, nybegyndere og erfarne, hyggespillere og elitespillere - er velkomne i vores klub!
  • Hvis du kunne tænke dig at få noget mere at vide om spillet, er du velkommen til at komme og besøge os!
  • Vi er kendt for at have et godt socialt samvær og du kan finde os i Fælledparken mandage kl. 11 ved Legepladsen (Den Franske plads) samt onsdage kl. 18 ved "Dansepladsen" , hvor vi har træning.
  • Du kan låne kugler og prøve at spille sammen med os, før du beslutter dig til, om du vil melde dig ind i klubben. Så bare mød op! Vi skal nok tage godt imod dig!